Szabadidő

Öt tündéri állat 2016-ból, akik annyira cukik, hogy az már fáj

A repülőn utazó segítőkacsa, a megmentőjét ölelő hattyú és a szorongós kecske is felfért a legcukibbak listájára. Neked melyikük volt a kedvenced?

Nem mondhatnánk, hogy 2016 fukarul bánt volna velünk a cuki, állatos történetek tekintetében. Lássuk be, voltak szép számmal olyan szívmelengető, vicces vagy épp könnyfakasztó történetek, melyek főszereplői kivétel nélkül négy- vagy épp kétlábúak voltak. A legjobbak közül szemezgetünk most:

1. A hattyú, aki megölelte gondozóját

“A hattyúkról mindannyian azt gondoljuk, hogy fenséges, nagyszerű teremtmények, de azt csak kevesen tudjuk, hogy meglehetősen nehezen viselik az ember társaságát” – írta a Facebookra Richard Wiese, a Born to Explore című televíziós műsor vezetője. A férfi akkor került közelebbi kapcsolatba egy hattyúval, mikor az Abbotsbury Madármentő Állomás hattyúiról forgatott.

 

2. A segítőkacsa, aki elbűvölt egy egész repülőt

Danielre, a segítőkacsára október közepén figyelt fel az egész világ, mikor gazdájával az amerikai Charlotte-ból Asheville-be repült. A madárról, aki feltehetően a repülésiszonyt próbálta elviselhetőbbé tenni gazdájának, Mark Essig készített szupercuki képeket, amik a Twitteren keresztül aztán az egész világot bejárták.

 

3. A kecske, aki csak kacsajelmezben nem szorong

A tüneményes kecskegida, Polly nemcsak azért lopta be magát a szívünkbe, mert súlyos rendellenességgel jött a világra, de azért is, mert különleges módon küzd a veleszületett betegsége ellen. Gondozója elárulta, Polly kizárólag kacsajelmezbe öltöztetve érzi magát biztonságban. Ha ez nincs: kétségbeesetten rohangál fel-alá a lakásban, és a falat nyalogatja.

Öt tündéri állat 2016-ból, akik annyira cukik, hogy az már fáj

4. Ötödszörre is meglátogatta megmentőjét Dindim, a pingvin

Szeptember végén egy rendkívül hűséges pingvin, bizonyos Dindim ejtette rabul a szívünket, aki immár ötödik alkalommal kereste fel megmentőjét Brazíliában. A madár több ezer kilométert utazik Patagónia és Brazília között, hogy újra találkozhasson az emberrel, aki megmentette az életét.

 

5. A bagoly, aki megölelte megmentőjét

Azután, hogy elütötte egy autó, és súlyos fejsérülést szenvedett, GiGit gondozója lelkiismeretes ápolása hozta vissza a halál torkából. És erről a madár sem feledkezett meg.

 

Öt tündéri állat 2016-ból, akik annyira cukik, hogy az már fáj

Olvass még többet cuki állatos történeteket az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top