Szabadidő

Cuki videóval ünnepli a menhely, hogy minden védencük gazdisodott

Azoknak a gazdiknak, akik 5 évnél idősebb kutyát fogadtak örökbe, elengedték az örökbefogadási díjat.

A coloradói The Humane Society elnevezésű állatvédő szervezet december elején gondolt egyet, és elhatározta, hogy karácsonyig minden, náluk levő védencet gazdához juttatnak. No persze ahhoz, hogy a tervből valóság legyen, a szándék még kevés volt.

A menhely vezetősége kitalálta, hogy december hónapban azoknak a gazdiknak, akik öt évnél idősebb kutyát fogadnak örökbe, elengedik az örökbefogadási díjat, illetve az állat korábban már felmerült költségeit. És láss csodát: az akció sikert aratott.

Bár már csak néhány nap van karácsonyig, a Colorado Springsben található állatmenhely minden egyes kennele üres. A menhely erre vonatkozó Facebook-posztjából az is kiderül, az elmúlt hónapban összesen 25 macskát és 23 kutyát adtak örökbe olyan gazdikhoz, akiknél védenceik a lehető legjobb kezekben lesznek.

És mi történik akkor, ha egy menhely minden létező ketrece kiürül? Nos, akkor a menhely dolgozói pattannak a kutyák és cicák helyére, hogy egy boldog videóval tudassák mindenkivel örömüket. És azt, hogy 2016-ban minden kutyájuk és cicájuk otthonra talált. Íme:

 

Olvass még többet örökbefogadott állatokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top