Szabadidő

Bizarr dolog rejtőzött a chipses zacskóban – fotó

Akár egy földönkívüli tojása is lehetne az a különös objektum, amit egy brit férfi talált egy zacskó chipsben, amit kedvenc kocsmájában vásárolt.

Richard Noon, a West Yorkshire-i University of Huddersfield munkatársa, barátaival kedvenc sörözőjében pihente ki a nap fáradalmait. Vásárolt egy zacskó chipset, azonban amikor belenyúlt, furcsa dolog akadt a kezébe, amit Twitter-csatornáján posztolt fotójával meg is örökített.

“Egy lezárt zacskóban találtuk, fogalmunk sincs, mi lehet ez – mondta Noon a Mashable-nek nyilatkozva. “Elég nagy és súlyos volt, szinte az egész zacskót kitöltötte. Gondolom, valami összecsomósodott hozzávaló lehet, talán fűszer, ami egy gépről eshetett le a sütés közben. Csodálkozom, hogy a minőség-ellenőrzés nem szúrta ki, mert elég nehéz is.”

A chips gyártója közben felvette a kapcsolatot a férfival, és éppen zajlik az eset kivizsgálása.

“Nem mondták, mi lehet az, de küldenek egy nagy borítékot, amiben el kell küldenem nekik” – mondta Noon.

A Mashable a Burts Chips gyártójához fordult, hogy megtudják, mi volt a különös dolog a zacskóban. A Burts szóvivője egy közleményben reagált.

“Nagyon komolyan vesszük az élelmiszer-biztonsági és minőségbiztosítási kérdéseket, ezért elnézést kérünk a kellemetlenségért – áll a gyártó közleményében. – A csomó nagy valószínűséggel egy túlsütött burgonyadarab, amely sajnálatos módon átcsúszott a minőségi ellenőrzésen. Ennek folyományaként sűrűbb ellenőrzéseket vezetünk be, hogy hasonló ne fordulhasson elő.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top