Szabadidő

Az év filmjének rendezője nem hisz a happy endben

Egy film, ami arról híres, hogy nem kapott Aranypálmát. Vajon a rendezője bánja? A Marie Claire exkluzív videóinterjújából ez is kiderül.

Ez az a film, aminek egy pontján felröhög a moziterem, és tíz percig nem hagyja abba. A címe Toni Erdmann (osztrák-német film), de talán úgy jobban emlékeztek rá, hogy a film, ami NEM kapott fődíjat a Cannes-i filmfesztiválon. Merthogy a nézők és sok kritikus szerint is ennek kellett volna nyernie.

Forrás: cirko film
Forrás: cirko film

“Az élete elszürkülését fel nem ismerő Ines és a fura humorával mindenképpen segíteni akaró édesapja, Winfried története egy számtalan módon értelmezhető, izgalmas alkotás, amely végig a súlyos dráma és a kedves vígjáték között egyensúlyoz – zseniális módon” – írja a Marie Claire, amelynek újságírója Strasbourgban készített videóinterjút a most már Oscar-díjra is jelölt film rendezőjével, Maren Adeval. “Nagyon meglepett, hogy ez a film ennyire sikeres” – mondja, és hogy miért is, azt is kifejti, IDE kattintva nézhetitek meg a videót! 

Az

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top