Szabadidő

100 olyan embert hívott a szülinapjára, akik még sosem kaptak meghívót

Az ausztrál férfi azt mondja, eddig nem látta értelmét, hogy saját szülinapi bulit rendezzen, de egy kétségbeesett anya felnyitotta a szemét.

Egy adelaide-i apuka, Andrew “Cosi” Costello, aki egy helyi tévéműsort vezet, saját bevallása szerint mostanáig sosem kerített nagy feneket a szülinapjának. “Szeretek meghívót kapni és elmenni valaki más nagy napjára, de egész eddig sosem tartottam saját szülinapi bulit, mert nem rajongok az ünnepeltessük magunkat egy teljes napig dologért.”

100 olyan embert hívott a szülinapjára, akik még sosem kaptak meghívót

Hogy ennek ellenére miért rendez most “világraszóló” ünnepséget, amire több mint száz vendéget hívott el? Nos, egy vendég hatására, aki a műsorban mesélt arról, milyen az, ha valaki speciális nevelési igényű gyermeket nevel. “A legnehezebb az, ahogy mások, de főleg a kortársaik bánnak vele” – kezdte az édesanya, akinek kisfia izomdisztrófiában szenved. “Mikor érte megyek a suliba, látom, hogy az osztálytársai mind szülinapi meghívókkal rohangálnak, míg az én fiam soha egyetlen meghívót sem kapott.”

Costello végül a beszélgetés hatására döntött úgy, hogy az idei szülinapját hatalmas bulival ünnepli: száz olyan gyereket és felnőttet hívott el, akik még soha nem kaptak meghívót szülinapi bulira. A hatalmasra nőtt rendezvénynek a szervező különleges helyszínt is talált: az adelaid-i állatkert vállalta, hogy biztosítja a buli helyszínét, így az érkező gyerekek és felnőttek ezen a napon ingyen megnézhetik az állatkert gyűjteményét is.

Olvass még több különleges születésnapról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top