Szabadidő

Szívhez szóló üzenetet írt az életéért küzdő Mosolyka

Mosolyka a Facebook-oldalán osztotta meg a kórházban készült fotóját, amelyhez szívhez szóló üzenetet is posztolt. Érdemes elgondolkodnunk a csöppet sem könnyű sorsú lány sorain, aki jelenleg is az életéért küzd.

A példaértékű és mindig mosolygós Mosolyka szomorú hírt osztott meg a Facebookon. És híven önmagához, ezt is mosolygós fotóval tette.

Az élete első állva öleléséről is beszámoló lány újabb posztjában azt írja, az élet értékelni tanítja őt. “Mert annyi minden természetessé válik az élet, a hétköznapok darálójában.” És a megható üzenetben elmeséli, éjszaka olyan roham tört rá, amikor nagyon össze kellett magát szednie. Ebben a fiatal lányban óriási az élni akarás ösztöne, és abban is biztos, még nagyon sok csoda vár rá. Szerelme ölében ülve a könnyei potyogtak, ő mégis a karácsonyon gondolkodott. Aztán mire a mentők kiértek, sokkal jobban lett. Enyhítették légzési nehézségeit, aztán az orvosi vizsgálatokból kiderült, az eredményei icipicivel még jobbak is vártnál.

Mosolyka, avagy Hozleiter Fanni a kórházban az életéért küzd, míg sokan mások rohanunk a bevásárlóközpontokba, hogy összeszedjük a karácsonyi ajándékokat. Talán tényleg meg kellene állnunk legalább egy kis időre, önmagunkra figyelni és értékelni azt, ami éppen megadatott…

Mosolyka, számtalan csodát kívánunk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top