Szabadidő

Megosztja az internetet az új Baywatch előzetese

Tűz a víz felett, robbanás szuperlassításban, vicces beszólások és kidolgozott férfitestek – vicceskedő akciófilm lett a Baywatchból az előzetes alapján.

Alig egy napja jelent meg a Baywatch film előzetese, az internet egy része máris utálja. A kilencvenes évek kultikus sorozatát, amiben Pamela Anderson és David Hasselhoff is szerepelt, jövőre egy egész estés filmben támasztják fel. A piros nadrágot most Dwayne Johnson húzza magára, a dögös szőkét pedig Kelly Rohrbach alakítja, de sokat láthatjuk majd a félmeztelen Zac Efron felsőtestét is.

A film kétperces előzetesében, szakítva a Baywatch hagyományaival, nem a női mellek, hanem Dwayne Johnson és Zac Efron mellizmai kapták a főszerepet. Sokaknak az a bajuk a látottakkal, hogy attól félnek, egy 21 Jump Street jellegű komédiát kapnak majd egy drámával és szerelemmel teli nyári történet helyett. Őket az vigasztalhatja, hogy várhatóan feltűnik a filmben egy-egy cameoszerepre Pamela Anderson és David Hasselhoff is.

A filmet a tengerentúlon 2017. május 19-én mutatják be, az európai megjelenés dátumát még nem hozták nyilvánosságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top