Szabadidő

Hazánkban is elindult az RTL legújabb tévécsatornája

December elsejétől már nálunk is fogható a Viacom-birodalom részét képező új csatorna, amelyen hazai gyártású műsorok, exkluzív sportesemények és népszerű sorozatok is képernyőre kerülnek.

RTL Spike néven december elsejétől fogható Magyarországon az a tévécsatorna, amelyet az RTL Magyarország és a Viacom közösen indított. Az adó egyelőre a nagyobb szolgáltatók kínálatában érhető el.

Sötét Árvák, Visszatérők

A csatorna műsorai között kiemelt helyet foglalnak el a sci-fi, akció és sorozatpremierek. Közülük is kiemelkedik az Emmy-díjas Tatiana Maslany főszereplésével forgatott Sötét Árvák (Orphan Black), illetve az utóbbi idők egyik legjobb sorozatának tartott A visszatérők (The 100), amely a tinisorozatok és az akció sci-fik világát ötvözi. Emellett azonban olyan népszerű sorozatok is visszatérnek a képernyőre, mint a Gyilkos elmék és a Cobra 11.

Tatiana Maslany a Sötét árvák főszerepével hívta fel magára a figyelmet (Fotó: RTL Spike)
Tatiana Maslany a Sötét árvák főszerepével hívta fel magára a figyelmet (Fotó: RTL Spike)

Doku-realitykből sem lesz hiány

Az RTL Spike műsorán azok is megtalálják a számításukat, akik a dokumentumfilmek és a reality show-k ötvözéséből kialakult sorozatokat kedvelik. A várható címek között szerepel a Kontár kivitelezők című sorozat, amelyben a kevésbé tehetséges mesterembereket leplezik le. De érkezik az Emmy-díjra jelölt Jéglovagok is, amelyben a legkeményebb kamionosok kalandjaiba pillanthatnak be a nézők. A bizarrabb helyzetek kedvelői pedig a Hihetelen, de halálos című sorozatot fogják értékelni, amely hétköznapinak induló, de hamar abszurdba forduló szituációkat mutat be.

A Jéglovagok című sorozatot az operatőri munka miatt jelölték Emmy-díjra (Fotó: RTL Spike)
A Jéglovagok című sorozatot az operatőri munka miatt jelölték Emmy-díjra (Fotó: RTL Spike)

Kemény pofonok is csattannak majd

A harci sportok kedvelőinek is tartogat meglepetéseket az RTL Spike. A Bellator MMA arénáiban a kevert harcművészetek mesterei csapnak majd össze, de a legtehetségesebb kickboxosok is megmérettetik majd a kamerák előtt. A küzdelmekből természetesen a magyar sportolók sem maradhatnak majd ki, így aki szeretne drukkolni kedvenc harcosainak, annak is érdemes az RTL Spike műsorára kapcsolnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top