Szabadidő

Water Willy és Water Lilly – ők lettek a vizes vb kabalái Bol-Dog helyett

Ma mutatták be a sajtónak a 2017-es budapesti vizes világbajnokság kabalafiguráit. A Bol-Dog nevű puli helyett két kis manószerű lény, Water Lilly és Water Willy vízililiomok lesznek a vb kabalái.

Megvannak a 2017-es budapesti vizes világbajnokság kabalái, a kiírt pályázaton Tatai Tibor grafikus vízililiomai, Water Lilly és Water Willy nyertek. A két vidám figurát az után választották ki egy 12 fős, meghívásos pályázat indulói közül, miután az első, nyílt pályázatra beküldött 1000 alkotásból egy sem tetszett a bírálóbizottságnak. 

Jegyek kaphatók

 A 2017-es budapesti vizes világbajnokságra december 1-től lehet jegyet vásárolni a www.fina-budapest2017.com oldalon, ahol a délelőtti előfutamokra és a selejtezőkre már 500-1000 forintért is hozzá lehet jutni a belépőkhöz.

A Magyar Úszószövetség az után írt ki pályázatot a 2017-es vizes világbajnokság kabaláira, miután a saját tervezésű pulijukat leváltották, miután Bol-Dog pusztán megjelenésével sokkolta az országot.

Bol-Dog, még szolgálatban - Fotó: finaworlds2017.com
Bol-Dog, még szolgálatban – Fotó: finaworlds2017.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top