Szabadidő

Élete borravalójából meglátogathatta születendő gyermekét a pincér

A 22 éves Ben azt mondja, azért tette közzé a borravalóról készült fotót, hogy köszönetet mondhasson nagylelkű vendégének.

Ben Miller az Irish Independent című lapnak azt is elárulta, texasi munkahelyén botlott bele a jószívű vendégbe, akivel először a U2 zenekarról kezdett beszélgetni. “Elmesélte, hogy nem is olyan rég a U2 koncertje miatt járt Írországban, ami élete egyik legjobb élménye volt. Erre csak annyit válaszoltam viccelődve, hogy hát bizony én is elég sok mindent adnék azért, ha hálaadás hétvégéjén hazautazhatnék Írországba a családomhoz.”

 Ben a lapnak elmondta, egyáltalán nem számított arra, hogy a megjegyzése bármit is megmozgat vendégében, így aztán nagyon meglepődött, mikor kiderült, hogy a férfi a 120 dolláros számla mellé 750 dolláros borravalót hagyott. “A cetlire egy kedves üzenetet is írt, miszerint reméli, hogy ebből a pénzből haza tudok majd utazni a szeretteimhez.”

Élete borravalójából meglátogathatta születendő gyermekét a pincér

A meglepett pincér fotót készített a számláról, és rögtön megosztotta a Facebook-oldalán. Mint mondja, azért, hogy köszönetet mondhasson ismeretlen segítőjének. Ben az ír lapnak elárulta, a borravalóból vette azt a repülőjegyet, amivel hazautazhatott várandós feleségéhez Írországba.

Olvass még többet borravalóról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top