Szabadidő

Már hatévesen hollywoodi szuperprodukcióban szerepelt – 11 érdekesség Bruno Marsról

2017. május 30-án ismét Budapesten ad koncertet Bruno Mars. 11 érdekességet szedtünk össze a négyszer Grammy-díjas énekes-dalszerzőről, aki már négyévesen zenélt, hatévesen pedig egy hollywoodi szuperprodukcióban szerepelt.

Több tetoválása is van. Köztük, egy csodaszép roma asszony a bal karján, egy horgony a jobb karján és az édesanyja neve – Bernadette –  a jobb vállán.

Már hatévesen Hollywoodi szuperprodukcióban szerepelt - 11 érdekesség Bruno Marsról

Alig volt négyéves, amikor a családi zenekarban (The Love Notes) elkezdett ő is énekelni-zenélni.

1992-ben az akkor hatéves Bruno egy ifjú Elvis-imitátort alakított az Első állomás: Las Vegas című filmben.

via GIPHY

2012-ben egy különleges videó került fel róla a netre. Ezen a négyéves Bruno Mars, a Kaszakő és Kőbunkó filmekből ismert Pauly Shore-t kérdezgeti az élet nagy dolgairól és Elvisről.

Összesen öt testvére van: Eric, Jamie, Presley, Tahiti és Tiara. Négy lánytestvére saját bandát alapított: The Lylas néven, ráadásul valóságshow műsorra is felkérést kaptak.

Bruno Mars testvérei (fotók: Getty Images Hungary)
Bruno Mars testvérei (fotók: Getty Images Hungary)

Állítólag két dolog soha nem hiányozhat az öltözőjéből, ha koncertezik: egy különleges illatú nedves törlőkendő és egy üveg vörösbor. Vajon a budapesti koncertjére is ezeket kéri majd?

Kedvenc étele a Chicken Adobo, egy jellegzetes Fülöp-szigeteki étel.

Édesanyja 2013-ban hunyt el agyi aneurizma következtében.

10 érdekesség Bruno Mars énekesről
Bruno Mars és édesanyja (fotó: Profimedia), Bruno és édesapja (fotó: Getty Images Hungary)

Már a szüleit is a zene hozta össze. Egy fellépés alkalmával ismerkedtek meg, ahol Bruno édesanyja táncos volt, édesapja pedig dobos.

Saját bevallása szerint az alábbi előadók zenéit kedveli a legjobban, az ő dalaik gyakorolják rá a legnagyobb hatást: Michael Jackson, Elvis Presley, Amy Winehouse, Alicia Keys, R.Kelly és James Brown.

Bruno Mars és Alicia Keys (fotó: Getty Images Hungary))
Bruno Mars és Alicia Keys (fotó: Getty Images Hungary))

Csak Bruno Mars és Adele az két előadó a világon, akiknek listavezető dalukban mindössze egy zongora szól a vokál mellett.

 

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top