Szabadidő

10 nap után visszakapta ellopott kutyáját a 93 éves háborús veterán

Az idős férfi azt mondja, sok kutyája volt már hosszú élete alatt, de Lola mind közül a legkülönlegesebb.

“Tudom, hogy egyeseknek furcsán hangzik majd, amit mondok, de Lola életem második szerelme” – nyilatkozta a KTLA-5 amerikai hírcsatornának a 93 éves II. világháborús veterán, Roger LeClair. Az idős férfi hozzátette, kedvencét kicsit több mint 10 nappal ezelőtt, a háza előtti kertből lopta el egy ismeretlen nő.

10 nap után visszakapta ellopott kutyáját a 93 éves háborús veterán

“A szomszéd kisfiú épp akkor jött haza az iskolából, és meg is szólította a nőt, aki azt mondta, az állatorvoshoz viszi Lolát, akit azóta nem láttunk.” Az idős gazdi Lola eltűnését követően plakátokat készített az egyébként 12 éves kutya fotójával, sőt még egy nagyobb összeget is felajánlott annak, aki visszajuttatja neki a kedvencét.

“Az elmúlt több mint 10 évben mindig velem volt. Mióta nyoma veszett, mindenhol csak őt keresem.” – Roger ezt már könnyek között nyilatkozta, akkor még nem tudta, hogy néhány nappal később élete meglepetése várja majd. Egy fiatal nő ugyanis a közeli bevásárlóközpont parkolójában, egy műanyag dobozban megtalálta Roger kutyáját.

 “Az első gondolatom az volt, hogy leadom őt egy menhelyre, de aztán valamiért meggondoltam magam és inkább hazavittem, mondván, hátha megtalálom a gazdáját” – mondta Cynthia Godfrey, majd hozzátette, a híradóban látta Roger történetét, és akkor jött rá, hogy a férfi elvesztett kutyájára talált rá. A páros már következő nap újra találkozhatott, Roger el is sírta magát, mikor újra kezébe vehette kedvencét. Azt mondja, soha többet nem fogja szem elől téveszteni az apróságot.

Olvass még több megható kutyás történetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top