Szabadidő

Felismered a Bruno Mars-videókat egyetlen részletből?

Május 30-án Bruno Mars koncertjére csápolhatunk Budapesten. A napokban új albummal jelentkező énekes-dalszerző slágereiből készítettek egy kvízt. Tesztelt le a tudásodat!

A Bruno Mars-játék lényege a következő: 8 képet vagy gifet látsz, alatta pedig dalok címeit. Ki kell találnod, hogy melyik Bruno Mars videoklipből mutattuk meg a részletet. A tipped után meghallgathatod a helyes megfejtéshez tartozó dalt!

Ilyen volt számára a 2016-os év

A 2016-os év egyébként jól kezdődött Bruno Mars számára, hiszen idén Grammy-díjat nyert, az év felvétele kategóriában, a brit Mark Ronsonnal közös slágeréért. Idén is fellépett a Super Bowl félidei show-jában Bruno Mars, aki ebben az évben a Coldplay társaságában zenélt a sportdöntő szünetében. Az énekes új albummal is jelentkezett 2016-ban. A 24K névre keresztelt album november 18-án jelent meg, és mintegy négyéves szünet előzte meg.

Bruno Mars – aki néhány napja az American Music Awards gálán is fellépett – slágereit élőben is meghallgathatod, hiszen 2017. május 30-án ismét Budapesten ad majd koncertet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top