Szabadidő

Ez a kifestő a karácsony slágerajándéka lehet

Nem is értjük, hogy lehet, hogy csak idén dobták piacra, hiszen több mint 25 éve mindenki tudja Magyarországon is, hogy nincs karácsony Kevin nélkül.

Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki beleszédül, amikor rádöbben, hogy 1990-ben készült az a film, ami nélkül egyszerűen nem múlhat el a karácsony. A Reszkessetek betörők! 1991-es magyarországi bemutatása óta annyira mélyen belesimult az ünnepkör sémáinak sorába, hogy a karácsony elválaszthatatlan részének tekintjük pont úgy, ahogy a Last Christmast, a forralt bort meg a bejglit.

A felnőtt kifestők divatja viszont csak az elmúlt 1-2 évben köszöntött ránk, vélhetően ez a magyarázata annak, hogy a két dolog szinergiájából csak most született meg az ajándék, ami az idei karácsony egyik slágere lehet.
Alex Fine / Twentieth Century Fox / HarperCollins
Alex Fine / Twentieth Century Fox / HarperCollins
 
A Reszkessetek betörők! kifestőben a film klasszikus jeleneteit pingálhatjuk ki, például azt, amikor Kevin anyukája a repülőn rádöbben, hogy a gyereket otthon felejtették,
Ez a kifestő lehet a karácsony sláger ajándéka
vagy azt, amikor Kevin megtudja, mit jelent pontosan a borotválkozás utáni arcszeszhasználat.
Ez a kifestő lehet a karácsony sláger ajándéka

Joe Pesci lángoló sapkája pedig örökre a retinánkba égett, ugye.

Ez a kifestő lehet a karácsony sláger ajándéka

Aki szeretné, ha ott lenne a karácsonyfa alatt ez a kis remekmű, az interneten tudja megrendelni egyelőre, bár az igazat megvallva meg lennénk lepve, ha a magyar kiadás nem árasztaná el rövid időn belül a könyvesboltokat.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top