Szabadidő

Freddie Mercury hangszerek nélkül is úgy szól, mint a mennyek harsonái

Valaki kivette a We are the Champions mögül a zenei alapot, és milyen jól tette: Freddie Mercury hangja önmagában úgy szól, hogy a hangszerek csak rontani képesek rajta.

A Playback.fm kísérletének végeredménye olyan hidegrázós, katartikus zenei élmény, amit szavakba önteni is nehéz. Pedig nem csináltak mást, csak kivették a Queen klasszikusa, a We are the Champions mögül az ismert zenei alapot, úgy, hogy csak az énekhangok hallatszódjanak.

Freddie Mercury hangszerek nélkül is úgy szól, mint a mennyek harsonái

Freddie Mercury hangja pedig minden túlzás nélkül annyira átható, annyira tiszta, annyira erős és csontig hatoló, hogy az embernek akkor is végigfut a hideg a hátán, ha amúgy immunis bármilyen zenére. Tényleg természetfeletti hang.

Mindennek a tetejébe még egy videót is csináltak hozzá, amiben összevágták a We are the Championst éneklő Freddie-ről készült különböző felvételeket, hogy a Queen-rajongók garantáltan zokogjanak rajta:

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top