Szabadidő

Kvíz! Mennyire emlékszel Robbie Williams slágereire?

2017. augusztus 23-án ismét Budapesten ad koncertet Robbie Williams. A brit énekesnek idén novemberben jelent meg legújabb albuma, de ebben a kvízben az elmúlt 25 év slágereit kell ismerned ahhoz, hogy a legjobb eredményt kapd!

Robbie Williams 2017-es budapesti koncertjét a Groupama Arénában tartják majd, jegyeket pedig november 11-től lehet vásárolni. Az énekes – aki ezen a hétvégén a brit X-Factorban is fellépett – hétfőn délután jelentette be legújabb lemezbemutató turnéjának állomásait. Robbie Williams ötödik alkalommal fog koncertet ad Magyarországon, legutóbb 2015-ben a Szigeten állt a színpadra.

Williams legújabb, tizenegyedik stúdióalbuma, a The Heavy Entertainment Show idén novemberben jelent meg. Ennek apropóján nem akármilyen gesztust tett az énekes: nem szeret újságírókkal beszélgetni, ám most a BBC reggeli tévéműsorának munkatársai az otthonában forgathattak vele. Ebben az interjúban pedig arról is mesélt, hogy miben volt más dalt írni a lányának és a fiának. 

Robbie Williams dalait milliók ismerik, de te mennyire ismered fel az adott dalt, egyetlen dalszövegrészletből? Ebben a kvízben próbára teheted magad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top