Szabadidő

Éhező kiskutyákra bukkantak a legénybúcsún – mindet örökbe fogadták

Michiganből utaztak Tennesseebe, hogy megünnepeljék legjobb barátjuk közelgő esküvőjét. Nem csak szép emlékekkel tértek haza.

“Még épp csak megérkeztünk, mikor az anyakutya megjelent az ajtóban. Emlékszem, épp szalonnát sütöttünk a konyhában, még viccelődtünk is vele, hogy biztos a jó illat csalta ide a szomszédból” – mesélte Mitchel Craddock az ABC Newsnak. A vőlegény elárulta, mikor jobban szemügyre vették a kutyát, látták, hogy nagyon sovány és ápolatlan, ezért megesett rajta a szívük, és adtak neki néhány falatot az ételükből.

“Gyanús lett, hogy a kutya nem evett meg mindent, hanem bevitte a közeli erdőbe” – folytatta a történetet Mitchel, aki hat barátjával és az édesapjával a michigani Vicksburgból érkezett Tennesseebe. “A második napon úgy döntöttünk, követjük őt, és rövid keresgélés után rátaláltunk a vackára az egyik fa tövében, benne hét kiskutyával.”

 

Mitchel elmondta azt is, a kiskutyák koszosak és bolhásak voltak ugyan, de úgy tűnt, szépen fejlődnek. “Az anya minden tőle telhetőt megtett, hogy megfelelően táplálja őket” – mondta, majd elárulta: amikor visszavitték a kis családot a házhoz, eldöntötték, hogy megtartják őket. “Nyolc kutya volt, és mi is nyolcan voltunk, ezért adta magát a dolog, hogy örökbe fogadjuk őket. Mondanom se kell, az otthoniak nagyon meglepődtek, de végül rájöttek, ennél szebb és emlékezetesebb dolgot nem is tehettünk volna egy legénybúcsún.”

A vőlegény, aki azóta már büszke férj, elmondta azt is a hírcsatornának, hogy a bulizásból aztán épp a kutyák miatt nem lett semmi. “Az italra szánt pénzünkből végül gigantikus mennyiségű kutyakaját vettünk” – mondta mosolyogva.

Olvass még több megható történetet örökbe fogadott kutyákról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top