Szabadidő

A legbefolyásosabbak közé választotta a Prezi vezetőjét a Financial Times

Óriási magyar sikert mondhatott magáénak már eddig is a Prezi. És most ismét újabb és jelentős díjat söpörhetett be a cég alapítója, Árvai Péter, akit a világ legbefolyásosabb vezetői közé választotta a Financial Times. Kelet-Európából előtte még soha senki nem került fel a listára.

Árvai Péter ráadásul a lista elején kapott helyett, hiszen a világ tizenegyedik legbefolyásosabb üzleti vezetőjének választották. A 100 fős listán a Prezi vezérigazgatója az első olyan üzletember, aki Kelet-Közép-Európából került fel a listára.

Árvai Pétert, a Prezi társalapítóját és ügyvezető igazgatóját, aki korábban melegségéről vallott, több száz jelölt közül választotta ki a zsűri, akik azt nézték, a jelöltek mennyire sikeresek az üzleti életben, és mennyit tesznek a meleg közösségért. A 100 fős listát idén negyedszer állították össze, és a világ minden táján a keddi Financial Timesban jelent meg.

Árvai Pétert a világ legbefolyásosabb üzletemberei közé választották

Olvass még Árvai Péterről és a Preziről az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top