Szabadidő

Ezek a világ legcukibb horrorfilmjei – videó

Közeleg a halloween, amikor elszabadulnak a szellemek, zombik és csontvázak. Ilyenkor sokan horrormaratonokkal múlatják az időt. Egy állatvédő szervezet a borzongató ünnepre készülve szupercuki videót állított össze.

Az ASPCA, egy amerikai állatvédő szövetség arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy az igazi horror az, amikor cuki és egészséges kis állatok, főleg macskák várnak szerető gazdira és új otthonra.

Az örökbefogadást népszerűsítő videón kiscicákkal játszatták el néhány klasszikus horrorfilm főszerepét. Természetesen nem kell megijedni, a kis állatok számára mindez csak vidám játékot jelentett. Az azért mérhetetlenül vicces, amikor a szőrös kis tappancsok egy kartonból kivágott késsel vagy krepp-papírból megalkotott vérzuhataggal játszanak.

A videón látható filmek eredetije sorrendben: Ragyogás, A texasi láncfűrészes, Psycho, illetve a Carrie című pszicho-thriller. A “színészeket” Quinlannek, Eucalyptusnak, Meadow-nak, Lilianának és Carlosnak hívják.

Aki a videó láttán kedvet kapott, akár már ma jelentkezhet egy gazdira váró kis állatért.

További cikkek örökbefogadott állatokról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top