Szabadidő

Vadonatúj fejlesztés: íme, a munkahelyi Facebook

A Facebook vadonatúj fejlesztéssel jelentkezett. A Workplace by Facebook a munkahelyi kommunikációt szeretné elősegíteni. Az alkalmazás külsejében hasonlít a közösségi oldalra, ugyanakkor teljesen biztonságos, a munkatársak kapcsolattartását szolgálja.

A Facebook bejelentette, élesben elindítja a vállalkozások számára készített alkalmazását, a Workplace by Facebook nevű szolgáltatást. A Workplace a közösségi óriás első komolyabb, vállalati piacra szánt szolgáltatása, mellyel az olyan népszerű programoknak állít konkurenciát, mint a HipChat vagy a Slack.

A munkahelyi Facebookon a munkatársaiddal cseveghetsz, itt nem zavarnak meg a személyes profilodon elérhető barátok, ismerősök. Az oldal és a hozzá készült mobiltelefonos applikáció mentes a hirdetésektől, és a Facebook fő funkciói mind elérhetők az új platformon is. Így láthatod a munkatársak megosztásait, eseményeit, csoportjait, sőt privát és csoportos üzeneteket is küldhetsz.

A Workplace by Facebook egyvalamiben egészen biztosan különbözik a közösségi oldaltól: havidíjért cserébe használhatják a cégek. A havidíj ugyanakkor annál olcsóbb, minél nagyobb a vállalkozás. Ezer havi aktív felhasználóért 3 dollárt, míg tízezer dolgozónál csupán 2 dollárt kell fizetni érte. A nonprofit szervezetek és az oktatási intézmények ingyenesen használhatják – tudta meg az Origó.

Vadonatúj fejlesztés: íme, a munkahelyi Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top