Szabadidő

Az évszázad legrövidebb meccsén győzött Babos Tímea

Ennél rövidebb teniszmérkőzést minden bizonnyal még senki sem nyert. Vagy csak alig. Mindenesetre Babos Tímea a negyeddöntőbe jutott az évszázad legrövidebb meccsének győzelmével párosban a vuhani tenisztornán.

Na jó, az igazság az, hogy az ellenfél feladata a meccset. De ez sem von le Babos Tímea érdemeiből, aki a vuhani 2,6 millió dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztorna páros versenyében, Jaroszlava Svedovával az oldalán diadalmaskodott.

A hatodik helyen kiemelt magyar–kazah duó mérkőzését az eső miatt szerdáról csütörtökre halasztották. Ellenfelük a svájci Bacsinszky Tímea és az orosz Szvetlana Kuznyecova páros volt, akik a találkozó első szettjében, 3:0-nál adták fel a küzdelmet.

Kuznyecova nem sokkal korábban az egyes negyeddöntőjében 2 óra 51 perces mérkőzésen búcsúztatta a harmadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát, vélhetően annyira elfáradt, hogy képtelen volt még egy meccset lejátszani.

Babos Tímeáék győzelmükkel a Wuhan Open negyeddöntőjében folytathatják a küzdelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top