nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Cuki kacsák felvonulása miatt szakadt félbe a focimeccs Békésben

Cuki kacsák felvonulása miatt szakadt félbe a focimeccs Békésben

Ilyen cukiságot ritkán látni. Ráadásul az eset kis hazánkban történt meg. A focimeccs kellős közepén masírozott a pályára a kacsacsalád... Imádni való videó, amit látni kell.
NLCafé
f Ajánlom

Senki sem tudja, honnan kerültek a kacsák a futballpálya közepére, mindenesetre úgy tűnik, az útjuk erre vezetett. És mit lehet ilyenkor tenni? Félbe kell szakítani a mérkőzést. Az iskolába járó kacsacsalád után ez a díszes társaság ezek szerint focimeccsre jár.

A rendezőknek először föl sem tűnt a különös család masírozása, de aztán néhány másodperc után észbe kaptak, és leterelték a fűről az illetéktelen behatolókat.

Sajnos az nem derül ki, melyik békési mérkőzésre tolakodtak be a hívatlan vendégek, mindenesetre a Trollfoci Facebook-oldalán közzétett videóhoz szellemesebbnél szellemesebb kommentek születtek. Valaki például azt írta: “az ilyen családok miatt nem járnak a huligánok meccsre”. Egy másik úriember egy különös lótámadást elevenített fel a hihetetlen képek láttán: “anno egyszer Méhkeréken támadtak meg minket bemelegítés közben a lovak”.

Ezt a cuki kacsás videót mindenképpen nézzétek meg.

(Beol)

Megosztás Facebookon