nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Így ne viselkedj egy medvével – videó

Így ne viselkedj egy medvével – videó

Bár végül senkinek nem esett bántódása, az eset tökéletesen demonstrálja, hogy mit NEM szabad csinálni egy medve társaságában.
NLCafé
f Ajánlom

A téli időszak beköszöntével a medvék minden erejükkel azon vannak, hogy megfelelő mennyiségű tápanyagot halmozzanak fel a szervezetükben a téli álom idejére, épp ezért ilyenkor kicsit merészebbek lehetnek a szokásosnál.

A New York-i William Zuur is kénytelen volt találkozni egy medvével, akit azonban hosszú perceken keresztül sikertelenül próbált elriasztani lakóhelye közeléből. A férfinek először még tetszett is a cuki maci a hátsó kertjében, aztán realizálta, hogy ezek a medvék mégis elég sok embert megölnek, neki meg kicsi gyerekei vannak, meg minden. Szóval miután abbahagyta a medve kiskutyának nézését, hozzálátott, hogy elriassza. Először ordibálással és seprűlóbálással próbálkozik, majd mikor nem jön be a dolog, áttér a tüzijátékra, amivel viszont először annak rendje és módja szerint bordán találja magát. A medve az egésztől pedig nem riad el, sőt épp ellenkezőleg – közelebb merészkedik.

A férfinak végül sikerült elijesztenie az állatot, és bár tény, hogy hangos zajokkal el lehet üldözni a medvéket, nem árt kicsit hatékonyabban cselekedni, és ami a legfontosabb: sosem szabad közel menni az állatokhoz vagy enni adni nekik.

Mashable

Megosztás Facebookon