Szabadidő

A fekete macska legendája Bükkfürdőn folytatódik

Még hogy a fekete macska csak bajt meg szerencsétlenséget hoz. Bebizonyítjuk, hogy ez a babona már nem állja meg a helyét. A macskamentő akcióban ugyanis csodás kabala fekete macskát keresnek, amelynek ezentúl biztosan aranyélete lesz.

2009 novemberében, egy ködös reggelen a bükfürdői szálloda parkolójában vadóc fekete macska tűnt fel. Ő volt Gouranga, aki ettől a naptól kezdve hat éven át számtalan vendégnek, dolgozónak és barátnak hozott szerencsét, szerzett örömet és szép emlékeket. A szálloda szeretett kabalacicája a parkolóban személyesen köszöntötte a vendégeket érkezéskor, és kísérte ki őket elutazáskor. Sokan úgy vélték, Gouranga mágikus, gyógyító tulajdonságokkal is bír. 2016 márciusában a személyzet nagy bánatára a fekete macska eltűnt, és hiába tettek meg mindent a felkutatására, sajnos többé nem került elő. Reményeik szerint a cicát egyik lelkes rajongója vihette magával.

Éppen ezért a szálloda macskamentő akciót hirdet, és imádott kabala fekete macskája utódját keresi. 2016. október 7-ig jelentkezhetnek azon állatmenhelyek, állatotthonok, alapítványok, ahol fiatal, kivételes tulajdonságokkal rendelkező, szelíd fekete cica várja gazdáját a jobb élet reményében. A cicát jelenleg gondozó állatotthon nagy értékű állateledel-csomagot kap ajándékba. A szálloda ezzel az akcióval szeretne kiállni a felelős állattartás és a kóbor állatok örökbefogadása mellett.

A jelentkezés feltételeiről, a további részletekről a Hotel Caramell oldalán olvashattok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top