Szabadidő

Ez a cica lenne a világ legszebb macskája?

A világ legszebb macskáinak listája eddig sem volt éppen rövid, de most egy újabb névvel bővült: Auróra hercegnővel.

Emlékeztek még Thorra? A fenséges, aranybarna bengálira, aki két hete egy szempillantás alatt lopta be magát a netezők szívébe, és vált a világ legszebb macskájává nem hivatalosan? Nos, a bengáli cica most méltó versenytársat kapott, méghozzá egy hófehér nőstény, Aurora hercegnő személyében.

“I'm so bowtieful” ????

Princess Aurora ???? (@aurorapurr) által közzétett fénykép,

Aurora is giving humom major #weddinginspo @theknot ????

Princess Aurora ???? (@aurorapurr) által közzétett fénykép,

Az uralkodónak született cicának csak az Instagramon 87 ezres rajongótábora van, és valószínűleg menőbb ruhatára, mint bármelyikünknek. Gazdái, Emily és Niklas a Bored Pandának elmondták, kedvencük nem véletlenül kapta az Aurora hercegnő nevet. “A macskákra gyakran mondják, hogy ők a ház igazi urai, még a gazdáik felett is uralkodnak. Nos, Aurora hercegnő még ezt is tudja fokozni.”

 

A gazdik szerint Aurora pontosan tudja, hogy mennyire gyönyörű, épp ezért elvárja, hogy ennek megfelelően gondoskodjanak róla. Mikor éppen nem pózol, Emily szerint a cica legjobban napozni, enni és simogatva lenni szeret.

“The look you give Margaret when she shows up late to the tea party, without giving you a notice.” ☕

Princess Aurora ???? (@aurorapurr) által közzétett fénykép,

 

Olvass még többet a világ legszebb macskáiról az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top