nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Bámulatos rajzok – 10 felnőtt kifestő

Bámulatos rajzok – 10 felnőtt kifestő

Aki próbálta, tudja, aki pedig még nem, itt a remek alkalom a csodás rajzok közül válogatni és színezni. A felnőtt kifestők kikapcsolnak, lelazítanak, olyan, mintha folyamatosan meditálnál. Töltsd le az álomszép rajzokat, és tapasztald meg a csodát.
NLCafé
f Ajánlom

A felnőtt kifestők soha nem látott népszerűségnek örvendenek. A rajzolással, a kifestők tetszőleges kitöltésével meditációs élményt élhetsz át. Színezz és lazíts, kapcsolj ki a mindennapok forgatagából, vezesd le duplán a felgyülemlett stresszt. Azután megtapasztalhatod, miért is rajonganak milliók világszerte a csodaszép rajzokért.

Töltsd le ingyenesen a legszebb színezőket, melyeket természetesen akár többször is kifesthetsz, hiszen a variációknak, a színkavalkádnak egyedül a fantáziád szabhat határt. A letöltéshez mindössze annyit kell tenned, hogy a galériából kiválasztott rajzokra viszed az egeret, a jobb gombbal kattintva kiválasztod a “mentés más néven” funkciót, és máris elmentheted az ingyenesen felnőtt kifestőket a saját könyvtáradba, ahonnan tetszőleges méretben bármikor kinyomtathatod.

Még az sem okozhat gondot, ha a kontúrok kissé halványak, vékony hegyű filccel rajzold át, majd fess, vagy színezz, és tapasztald meg a csodát.

Töltsd le galériánkból a gyönyörű rajzokat

10 Fotó megtekintése

Bámulatos rajzok, csodaszép felnőtt színezők

Olvass még gyönyörű rajzokról, felnőtt kifestőkről az NLCafén

Fotók: Pinterest

Megosztás Facebookon