Szabadidő

Nyuszis kávézó nyílt Hongkongban

A Rabbitland névre keresztelt kávézóban 12 zabálnivaló mentett nyuszi társaságában kavargathatjuk a café lattét!
Nyuszis kávézó nyílt Hong Kongban

Hongkong egy ideje már több macskás kávézónak is otthont ad, de ezúttal egy másik tüneményes állat társaságában is elkortyolhatjuk a tejeskávét. A város első nyuszis kávézója, a Rabbitland augusztus 16-án nyitott, 12 tündéri mentett nyuszival, és egyelőre úgy képzeljük, a világ egyik legfantasztikusabb helye lehet.

Nyuszis kávézó nyílt Hong Kongban

A nyuszis kávézóban fogyaszthatunk italokat, szendvicseket és sütiket, mint bármelyik kávézóban, csakhogy itt zokognivalóan aranyos, muszogó jószágok ugrálnak körbe minket közben. Már nyuszik között kávézni nem csak habkönnyű móka: a tulajdonos szigorú szabályokat hozott a nyuszik épségének megóvása érdekében, és aki nem tartja be őket, az már mehet is kávézni egy nyuszimentes helyre.

Nyuszis kávézó nyílt Hong Kongban

Hongkongban többnyire kis lakásokban élnek, így csak ritkán tartanak háziállatokat – nem is csoda, hogy a Rabbitlandet máris megrohamozták (és nem csak a gyerekek).

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top