Szabadidő

Magyarul posztolt a Red Hot Chili Peppers

Ez mekkora már! Magyarul posztolt Instagram-oldalán a Red Hot Chili Peppers. Eddig is kedveltük őket, de mostantól egészen a szívünkbe lopták magukat. Hihetetlenül szimpatikusak. És ma este jön az első koncert. Várjátok már?

Talán nem is létezik másik ennyire sztárallűröktől mentes zenekar, mint a Red Hot Chili Peppers. A Budapesten dupla koncerten fellépő kultikus együttes egészen elképesztően szimpatikusan viselkedik hazánkban. Csütörtökön arról számoltunk be, hogy síró bloggert vigasztalt az énekes, Anthony Kiedis, most pedig ez a magyarul posztolás az Instragramon, igazán csodás gesztus.

Máris fejet hajtunk előttük, tényleg annyira megható ez az alázat, ahogyan magyar rajongóikkal viselkednek a fiúk. És az első Red Hot Chili Peppers-koncertre még csak ma este kerül sor. Kíváncsian várjuk, milyen meglepetéssel rukkolnak elő. Mert hogy lesz, abban szinte egészen biztosak vagyunk.

Addig pedig, íme a Red Hot Chili Peppers magyar nyelvű posztja

Leirna, kerem?

Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top