nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Ez a kutya azért poroszkál a városban, hogy mindenkit üdvözöljön – videó

Ez a kutya azért poroszkál a városban, hogy mindenkit üdvözöljön – videó

Az idős kutya, Bruno már nem olyan virgonc, mint régen, de arról a jó szokásáról, hogy mindennap üdvözli városa lakóit, még így sem mondott le.
NLCafé
f Ajánlom

Ez a Bruno névre keresztelt kutya azzal lett híres, hogy már 12 éve mindennap körbeporoszkálja városát, csak azért, hogy köszöntse az ott lakókat. A kutyus több mint egy évtizeddel korábban bukkant fel Larry LaVallee küszöbén – valaki nyilvánvalóan úgy gondolhatta, hogy a kutyus hozzá tartozik. És bár ez nem így volt, Larry mégis megtartotta az állatot.

Ez a kutya azért poroszkál a városban, hogy mindenkit üdvözöljön

De Bruno kezdetben nem volt egyszerű eset: a csavargás volt a mindene, állandóan megszökött, hiába próbálta volna Larry megkötni, addig ugrált, míg majdnem felkötötte magát, így a férfi végül megbékélt a kutya szabad természetével. Lassan a város lakói is hozzászoktak, hogy Bruno köztük jár, és már nem is aggódnak, ha szabadon mászkál – tudják, hogy mindig hazatalál. A kutya ráadásul egy ideje már napi rutinjává tette, hogy körbesétál a városban, és mindenkit jól szemügyre vesz, azaz ahogy a városlakók tartják, illedelmesen köszönti őket.

Általában központi helyekre látogat, például a könyvtárba, a városházához és a fagyiárushoz, és az emberek annyira odavannak érte, hogy még saját szobrot is kapott. 

BoredPanda

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon