Szabadidő

Aligátor sétált az út közepén Hatvanban

Tréfának tűnhet, de nem az. Valóban aligátor sétált hétfő hajnalban Hatvan egyik közútján. Egy autós vette észre, még szerencse, hogy nem hajtott át az állaton.

Hétfő hajnalban egy esküvőről hazafelé tartva vette észre az autós az aligátort az úton. Először nem hitt a szemének, felfújható állatnak gondolta, de amikor közelebb ment hozzá, látta, hogy mozog, és hallotta a szuszogását is. A bekötött szájú aligátor majd egy egész forgalmi sávot foglalt el.

A férfi nem ijedt meg, azonnal hívta a 112-es segélyhívószámot. A diszpécser azt hitte, csak tréfát űz vele a telefonáló, aki azt állította élő aligátort talált Hatvan belvárosában. A rendőrök a közeli cirkusz szakembereinek segítségével próbálták befogni az állatot, eleinte nem sok sikerrel. Majd kötelek segítségével be tudták emelni az Elvis névre hallgató aligátort a dobozába. Az állat a vándorcirkuszból lógott meg – tudta meg az RTL Klub.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top