Szabadidő

Kvíz: Kitalálod, hogy melyik Take That-klipből mutatunk képet?

Hihetetlen, de a Take That már 26 éves együttes. 10 videoklipjükből hoztunk el 10 fotót; felismered, hogy melyik melyik?

A napokban felfedeztem a régi Take That-albumaimat, és eszembe jutott, hogy miért is volt annyira jó a 90-es években kamasznak lenni Európában. Azért csak itt, mert a Take That bármekkora sikereket is ért el, az Egyesült Államokba nem sikerült betörniük. Mondjuk legalább a visszatérésükkor, a 2012-es londoni olimpia záróceremóniáján nézhették őket az amerikaiak.

A Take That 1990-ben (igen, immár 26 éve!) alakult, és kisebb-nagyobb megszakításokkal, de mondhatni máig zenélnek. 1995-ben Robbie Williams kilépett a bandából, aminek örömére megírta a No Regrets című dalát. A Take That ezután tíz évig nem jelentkezett semmivel, majd 2006-ban, négyes felállásban visszatértek. 2010-ben megtörtént Gary Barlow és Robbie Williams nagy kibékülése, aminek az eredménye az lett, hogy az újra ötfős Take That albumot adott ki és turnéra indult. Mára a Take That három taggal (Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen) koncertezik.

Indulhat a Take That-kvíz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top