Szabadidő

Kedvességéért cserébe élete borravalóját kapta a pincér

Amikor készhez kapta a számlát, nem hitt a szemének: vendége 500 dolláros, átszámítva több mint 130 ezer forintos borravalót hagyott neki.

A 32 éves férfi azt mondja, kis híján elájult, mikor meglátta a borravaló összegét. Hozzátette, meg se fordult a fejében, hogy vendége, aki egyetlen üveg ízesített ásványvizet rendelt, ilyen bőkezű lesz majd. Mint később, a számlához mellékelt szívmelengető üzenetből kiderült, a neve elhallgatását kérő nő Kasey Simmons egy korábbi jó cselekedetét jutalmazta a nem mindennapi, több mint 136 ezer forintos borravalóval.

Kedvességéért cserébe, élete borravalóját kapta a pincér

“Az év egyik legnyomasztóbb és legszomorúbb napján sikerült felvidítanod az édesanyámat” – állt a szalvétán. Simmons a WFAA nevű amerikai hírportálnak elárulta, néhány nappal korábban valóban találkozott egy idős nővel a közeli szupermarketban. “Feltűnt, hogy milyen letörten és egykedvűen lépked a sorok között, és valamiért úgy döntöttem, felvidítom.”

Kedvességéért cserébe, élete borravalóját kapta a pincér

Mint kiderült, a fiatalember sikerrel járt: a szalvétára írt üzenetből kiderült, az idős özvegy, aki férje halála óta egyszer sem mosolyodott el, aznap jókedvűen ment haza a bevásárlást követően. Lánya hálából döntött úgy, hogy amint lehet, hatalmas borravalót ad Kasey-nek. És így is tett.

Olvass még több cikket a borravalóról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top