nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Elhagyta puskáját, nagyon keresi

Elhagyta puskáját, nagyon keresi

Nagyon keresi most a kocsi tetejéről leesett altatópuskáját a makói sintér. Egy kocsimosóban került fel az autója tetejére, onnan pedig az első kanyarnál valószínűleg a földre.
NLCafé
f Ajánlom

Még senki sem jelentkezett a makói rendőrkapitányságon, hogy egy termetes puskát talált volna a helyi autómosó környékén. Pedig ha jelentkezne, a rendőrök tudnák, hogy a makói sintér puskájáról van szó, ami kocsitakarítás után valahogy nem került vissza a csomagtartóba. Helyette az autó tetején maradt, és mivel a fém a fémen nem tapad olyan jól, vélhetőleg a fegyver az első kanyarban leesett a tetőről anélkül, hogy a gyepmester ezt észlelte volna.

Forrás: Facebook, Makón élek
Forrás: Facebook, Makón élek

Az esetet a gyepmester maga jelentette Facebook-oldalán, ám akkor még azt hitte, hogy kiemelték a csomagtartóból a csak altatólövedék kilövésére alkalmas fegyvert. Azt ígérte, ha egy héten belül visszakapja a fegyvert, visszavonja a rendőrségi feljelentést. Akkor még nem tudta, hogy az autómosó kamerája rögzíti, hogy a fegyverrel a tetőn gördül ki a mosó kapuján.

A Délmagyaron az is kiderül, hogy nem szünetel Makón a kóbor jószágok befogása, mert van tartalék puskája a gyepmesternek.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon