Szabadidő

Janklovics Péter átment fociszakértőbe

A színész és humorista, Janklovics Péter korábban azt sem tudta, a focit eszik vagy isszák. Ebben vicces videóban pedig igazi szakértőket megszégyenítő előadást tart a sportágról.

Fél év múlva tölti be a negyvenet, de azt elmondhatja magáról, élete első 39 évében talán ötpercnyi focit sem nézett. Bevallása szerint a franciaországi foci Eb-n követte először a magyar válogatott meccseit, de így is érezte, ez a terep igencsak idegen a számára. Összesen három meccset, a magyarokét nézte végig az Eb-n, de elmondása szerint az is sok volt neki, akit nem vonz különösebben ez a játék.

A minap mégis feltűnt egy videóban, melyben beszél, és őrjöng a fociról, mint aki Messi mezben született. “Sokszor nem tudom, miről beszélek, de most egyetlen szót sem értettem abból, amit mondanom kellett” – vallja be a stand-up komédiás, Janklovics Péter.

A focikiállítás szervezői – lehet, minderről mit sem sejtettek – őt kérték fel az esemény reklámarcának. A filmben Péter egy mindent tudó szurkolót alakít káprázatos beleéléssel. Na, mennyire hiteles? Elhiszitek, hogy azt sem tudja, eszik vagy isszák a focit?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top