Szabadidő

Ki kicsoda a Szívek szállodájában?

A Szívek szállodája jelenlegi és jövőbeni rajongóinak is ajánljuk részletes összeállításunkat, amelyből végre kiderül, ki kicsoda a népszerű sorozatban. Ne feledjétek, ma november 25-én a Szívek szállodája négy epizód erejéig visszatér!

A világszerte rendkívül népszerű amerikai sorozat, a Szívek szállodája 2000-ben indult hódító útjára, azóta összesen 153 részt készítettek belőle.

A történet az egyedülálló harmincas édesanya és tinédzser lánya hol komikus, hol drámai sorsát követi nyomon szerelmekkel, szakításokkal, barátokkal és számtalan fordulattal.

És rendkívül jó hír a Gilmore Girls rajongóinak, hogy a történet hamarosan folytatódik, melyhez Melissa McCarthy is igent mondott.

Lorelai Gilmore, a Szívek szállodája harmincas anyukája

A harmincas éveiben járó Lorelai egyedül neveli 16 éves lányát. Kapcsolatuk több, mint anya és gyermeke, a legjobb barátnők is egyben, akik valóban mindent megtennének a másikért.

Lorelai szerepét a ma már 49 éves Lauren Graham alakítja.

Rory Gilmore, a Szívek szállodája 16 éves tinédzsere

Rory okos, szorgalmas, kissé szégyenlős tinédzser lány, a középiskola egyik legjobb tanulója, és lázasan készül a neves Harvard Egyetemre.

Rory szerepében a már felnőtt és fél éve titokban szült Alexis Bledelt láthatjuk.

Sookie St. James – a legjobb barátnő

Lorelai legjobb barátnője és munkatársa is egyben Sookie. A rendkívül tehetséges séf isteni kajákat készít a sorozatban amellett, hogy jó tanácsokkal látja el Lorelait.

Sookie szerepében Melissa McCarthney-t láthatjuk csillogni.

Christopher Hayden – az apja

Lorelai tiniként ismerkedett meg Christopherrel, és majdhogynem az első együttlétük gyümölcse lett Rory. Még terhesen elmenekült otthonából, így talált rá évekkel később a férfi, aki újra és újra megkéri Lorelai kezét a Szívek szállodájában.

A sorozatban Christopher szerepét David Sutcliffe játssza.

Luke Danes – a lelki társ

A vonzó férfi tölti be a lelki társ szerepét Lorelai életében. Luke kedveli és mindenben támogatja Roryt, és persze ahogyan a történet szálai bonyolódnak, épp oly tekervényes és egyre elmélyülő a kapcsolata Lorelaijal is.

Luke Danest a Szívek szállodájában Scott Patterson alakítja.

Olvass még a Szívek szállodájáról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top