Szabadidő

A Google meggyilkolt gorilláról nevezett el egy utcát

A Harambe nevű halott gorillának akartak emléket állítani, és a poén be is talált – most átnevezték az utcát, legalábbis a Google Mapsen.

Talán sokaknak ismerős a Harambe nevű gorilla története, akit azért lőttek le az állatkerti dolgozók, hogy megvédjék a ketrecébe eső kisgyerek életét esetleges támadás esetén.

Addig trükköztek a kamaszok, míg a Google egy gorilla után nevezett át egy utcát 

Az ártatlanul lelőtt gorilla azóta kisebbfajta netes sztár lett, nem véletlen, hogy néhány ohiói kamasz úgy gondolta, ideje lenne méltó emléket állítani neki. Ezért fogták magukat, és levelet írtak a Google-nek, hogy egy a Google Mapsen elírt utca valójában (a halott gorilla után) a Harambe nevet viseli.

Addig trükköztek a kamaszok, míg a Google egy gorilla után nevezett át egy utcát

És azt hitték, ezzel vége is a bulinak, de hamarosan szembesülniük kellett vele, hogy a Google tényleg a gorilla nevére keresztelte az utcát virtuális térképén. A fiúkat teljesen meglepte a dolog, és persze nem tudják, meddig tart ki a csíny, mindenesetre úgy gondolják, Harambe elégedett lenne a dologgal.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top