Szabadidő

5 szuper helyszín esküvői fotózásra vidéken

Hamarosan férjhez mész? Szeretnél ideális helyszínt találni az esküvői fotózáshoz? Mutatunk öt szuper vidéki helyszínt!

Az esküvőnk napja igazán fontos az életünkben, ezért a legtöbben a szertartás és a lagzi képei mellett szeretnénk megörökíteni egy más helyszínen is, ami mesés hátteret nyújt a boldogságunkhoz. Magyarország szerencsére dúskál a szépséges helyekben, így bőven van miből választani, a lista szinte a végtelenségig bővíthető… Íme öt szuper vidéki helyszín esküvői fotózáshoz:

1. Gödöllői Királyi Kastély

Keresve sem találhatnátok királyibb helyszínt az esküvői fotóitok elkészítéséhez, mint a Grassalkovich-kastélyt Gödöllőn. Készíthettek néhány képet az épület előterében, bentről, a kastéllyal a háttérben és a szépen gondozott parkban is. Sissi-rajongóknak kötelező, te is igazi királynőként pompázhatsz az esküvői ruhádban.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra vidéken

2. Vácrátóti arborétum

A Nemzeti Botanikus Kert Vácrátóton maga a csoda. Aki egyszer ellátogat oda, nagy valószínűséggel gyakori vendég lesz. Esküvői fotózáshoz is tökéletes helyszín. Hagyjátok, hogy elragadjon titeket a természet varázsa: a gyönyörű növények, a nyugalom és a csend. Ez a varázslat a képeken is látszani fog majd.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra vidéken

3. Tihany

A Balaton partján is gyönyörű esküvői fotók készülhetnek. Tihany kiemelkedően ideális helyszín, ugyanis lélegzetelállító kilátás tárul elénk, és az apátság előtt is remek fotók készülhetnek rólatok. Olyanok lehetnek a képeitek, mintha egy magyarországi imázspályázatra készültek volna.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra vidéken

4. Bory-vár

Székesfehérváron található a Bory-vár, amit Bory Jenő negyven nyáron át épített, és többek között a hitvesi szeretetnek állított vele emléket. Már emiatt is idális helyszín az esküvői fotózáshoz, nem is beszélve arról, hogy milyen mesebeli hely gyönyörű kerttel, varázslatos tornyokkal és különleges toronylépcsőkkel.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra vidéken

Szentendre 

Ha Szentendrét választjátok esküvői fotózásotok helyszínéül, születhetnek olyan képek, ahol a Duna és a Duna-part szolgáltatja a hátteret, de modellt állhattok a város csinos főterén, vagy sétálgathattok a hangulatos kis utcácskákban is, amíg a fotós megörökíti a boldogságotokat. Tehát egészen biztosan sokszínű képeitek lesznek.
5 szuper helyszín esküvői fotózásra vidéken

Még több esküvői tartalom az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top