Szabadidő

Csodásan átalakult a kutya, akit kis híján élve faltak fel a kullancsok

Miután rátalált az utcán, ideiglenes befogadója több ezer vérszívót távolított el a szerencsétlen jószág füléből.

Blossom, az apró termetű fekete keverék kutyus alig múlt egyéves. És bár még nagyon fiatal, eddig rettentő sokat szenvedett. Legalábbis ezt mondja ideiglenes befogadója, aki néhány hónappal ezelőtt talált rá a végletekig legyengült kutyára az utcán. 

Miután az állatvédőhöz került, Blossom – aki kis híján belehalt a vérveszteségbe – vérátömlesztést kapott. Ezt követően az állatorvos kénytelen volt amputálni a farkát is, amit a kutya előző “gazdája” egy műanyaggal egyszerűen elkötött. “Az orvos szerint a műanyag kölyökkora óta a farkán lehetett, borzasztó szenvedést okozva ezzel Blossomnak.”

A fájdalom azóta már a múlté. Blossom a gondos ápolásnak, a hatalmas evéseknek és futkározásoknak hála kiegyensúlyozott és boldog kutyává változott. Sőt! A kutyus utóbb még gazdisodott is: ideiglenes befogadója, aki akkor megmentette az életét, úgy döntött, örökbe fogadja őt két másik kutyája mellé.

Nézz meg egy megható videót Blossom átalakulásáról: 

 Olvass még többet mentett kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top