Szabadidő

5 kihagyhatatlan program azoknak, akik a városban maradnak a hétvégén

Nem tudod, mit kezdj magaddal a hétvégén? Szeretnél kimozdulni, de a várost nem akarod elhagyni? Összegyűjtöttünk 5 szuper programot!

Egy kis mozi, egy kis fesztivál, egy kis eszem-iszom. Mi kell még? Ha nincs lehetőséged elutazni a hétvégén, a városban is megtalálod a neked való programot!

1. Kerti party és grill ’n’ chill hangulat a Gellért Sörözőben

Ismét gasztrotörténelmet ír a Gellért: kerti partira készül a legpatinásabb hazai szálló Budapest legklasszabb gasztrohelyeinek kínálatával, a legütősebb kézműves sörökkel, borokkal, babzsákokkal, raklapbútorokkal és megfizethetetlen élményt nyújtó panorámával.

Hol? Budapest

Mikor? 2016. július 8-9.

Mennyi? Díjtalan

Fotó: //www.gellertsorozo.hu/
Fotó: www.gellertsorozo.hu

2. Sportos vakáció a városban

Negyedik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az “Iskolakapun kívüli programok” keretében a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot: a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokat kínálnak általános és középiskolás fiataloknak.

Hol? Budapest

Mikor? 2016. június 20. – 2016. augusztus 24.

Mennyi? Díjtalan

3. PIM Nyári Fesztivál

A Petőfi Irodalmi Múzeum 2016-ban tizennegyedik alkalommal rendezi meg a PIM Nyári Fesztivált. A fesztivál célja, hogy könnyed szórakoztatást nyújtson, ezért az irodalmat ezen a nyári rendezvénysorozaton tágabban értelmezi. Lesz koncert, színház, kabaré: vidám, de egyben tartalmas programok kavalkádja jellemzi ezt a három hetet a múzeumban.

Hol? Országos

Mikor? 2016. június 27. – 2016. július 17.

Mennyi? 2.000-2.200 Ft

4. Párterápia

Daniel Glattauer előző műve, a Gyógyír északi szélre két ember megismerkedésének kalandos és humoros történetét tárja a nézők elé. Most tovább lép a szerző, a Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma.

Hol? Szentendre

Mikor? 2016.07.08.

5. Süni és a csillagok

Süni, aki az erdei tisztáson szokott gyönyörködni a csillagos égboltban, barátjával az Egérkével világ körüli útra megy egy lufi és egy uzsonnás kosár segítségével. A műsor sokkal több egy kedves mesénél. A gyerekeket bevezeti az alapvető földrajzi és csillagászati fogalmakba. Megismerteti őket az égitestekkel, a napszakok és évszakok váltakozásával.

Hol? Budapest, Planetárium

Mikor? 2016.07.09.

Mennyi? 1.200 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top