Szabadidő

Jaaaj, de csodálatos! – így reagáltak a magyar nagyik a virtuális valóságra – videó

Mobiltelefonjuk már van, de ha lehet, inkább a nyomógombos változatot részesítik előnyben. Budapesti nyugdíjasokat kértünk meg, hogy próbálják ki a virtuális valóságot.

Mint azt korábban megírtuk, 2016 többek között a virtuális valóság éve is lesz és valóban, ma már egyre több helyen találkozhatunk ezzel a technológiával, ami lehetővé teszi, hogy 360 fokos videókat nézzünk, cápákkal búvárkodjunk, vagy akár ennél sikamlósabb helyzetekbe is kerüljünk a kedvenc fotelünkben ülve. De vajon mit szólnak ehhez a technológiához azok, akik sokszor még a számítógépeket, sőt, az okostelefonokat is idegenkedve közelítik meg?

A budapesti Olajág Otthonok lakóit kértük meg, hogy próbálják ki a virtuális valóságot. A végeredményt nem áruljuk el, csak annyit, hogy meglepetésünkre a különös szemüveg használata egyáltalán nem okozott gondot, sőt volt olyan is, aki kifejezetten kérte, hogy további VR-videókat nézhessen meg.

További cikkek virtuális valóságról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top