Szabadidő

3 szuper nyári program gyerekeknek Budapesten és környékén

Töltsétek a nyarat aktívan. És hogy a gyerek se unatkozzon, három izgalmas gyerekprogramot találtunk. Szép időben ideális kiruccanás lehet a négy fal közül. És garantáljuk, estére kimerülten zuhannak ágyba még a nagyobb gyerkőcök is.

A nyári szünet hosszú heteit nem egyszerű tartalmasan kitölteni még akkor sem, ha családi nyaralásra mentek vagy a gyerekeket nyári táborokba íratod. És ha már a nagyszülőket is megjárták a gyerekek, még mindig jó néhány napot töltenek a négyfal között a számítógépet vagy az okostelefont nyomogatva. Hogy utóbbira minél kevesebb idejük jusson, szabadidős gyerekprogramokat gyűjtöttünk össze Budapesten és környékén.

A térképeken – a fotóra kattintva – virtuálisan bejárhatod a helyszíneket, így már előre láthatod, milyen élményekben lehet majd részetek. Útvonalat tervezhetsz, és mások véleményét is elolvashatod.

1. Veresegyházi Medveotthon: az állatos gyerekprogram

A nyári programtippek kihagyhatatlan élménye a Veresegyházi Medveotthon, amely az elmúlt néhány év alatt szinte állatkertté nőtte ki magát. A barna medvék mellett ormányos- és mosómedvék is élnek a hatalmas parkban, de két szarvas és 29 farkas is itt lelt otthonra.

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

3 szuper nyári program gyerekeknek Budapesten és környékén
 

A gyerekeket nemcsak az állatok várják a Medveotthonban, játszóteret, kismozdonyt, látványliftet is kialakítottak a számukra. És a medvéket még mézzel is megkínálhatják, amit azok nagyon szívesen elfogadnak.

A Medveotthon reggel 8-től este 6 óráig várja kisebb és nagyobb látogatóit.

2. Római Kalandpark: az izgalmas gyerekprogram

Kicsiknek és nagyoknak kínál változatos szórakozást a Római Kalandpark, ahol a gyermek, junior és felnőtt kötélpályák mellett kipróbálhatják magatokat a lézerharcban vagy a mezítlábas mini tanösvényen, sőt még gokartozhattok is. Az izgalmakkal teli budapesti kalandparkban garantált az egész napos önfeledt kikapcsolódás.

A kalandpark hétfőn zárva tart, keddtől csütörtökig 10–18, míg péntektől vasárnapig 10–19 óra között várja látogatóit.

3. Mogyoródi Aquarena: a vizes gyerekprogram

A Közép-Európában is egyedinek számító csúszdaparkban egyszerűen lehetetlen unatkozni. Fergeteges, magával ragadó, megunhatatlan. A csúszdapályák mellett kilenc élménymedencét, jakuzzit, ugrómedencéket is kipróbálhattok. És ha kellően kiáztatok volna a vízben, még mindig röplabdázhattok, focizhattok vagy tollasozhattok egyet.

A Mogyoródi Aquarena mindennap reggel 9-től este 7-ig tart nyitva.

További nyári gyerekprogramot találhatsz az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top