Szabadidő

9/11 vak jósnője előre látta a Brexitet is

A balkáni Nostradamusként is emlegetett Baba Vanga annak idején Európa szétszakadását is látta.

A vak jósnő, Baba Vanga 1996-ban halt meg, 85 eves korában, jóslatai mégis, halála után is beteljesedni látszanak.

A legendás bulgáriai asszony mágikus erejében rengetegen hittek, azt mondták, jóslatai 85%-ban beválnak, szóval érdemes is volt odafigyelni Baba Vanga szavaira. Most például úgy fest, a britek kilépését is előre megjósolta: a tisztánlátó annak idején azt mondta, hogy 2016-ra az Európa, amit ismerünk, már nem fog létezni. Igaz, azt is mondta, hogy a kontinens kiürül és kietlen pusztasággá változik, ami ebben a formában nem történt (még) meg, de a szakértők szerint mindez abszolút utalhat a Brexitre.

A vak jósnő, aki megjósolta 9/11-et, előre látta azt is, hogy a britek kilépnek az EU-ból

Baba Vanga egyébként a szír háborúkat és a “muszlim támadást” is megjövendölte, sőt 1989-ben még a 9/11-et is előre látta: “Szörnyűség! Az amerikai testvérek elesnek, miután fémmadarak támadják meg őket!”

Egyébként még mindig vannak előttünk beteljesülésre váró jóslatok a vak tisztánlátótól – Baba Vanga szerint Európa iszlám kalifátus lesz 2043-ra, később, 2076-ra pedig visszatérhet a kommunizmus. De például az 1994-es foci-vb-t teljesen félrelátta, szóval talán van még esélye Európának is.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top