Szabadidő

Műszemet kapott a hal, hogy társai ne bánthassák többet

A Kiwi nevű halat állandóan bántotta az akvárium többi lakója, mert csak egy szeme volt. Gazdája gondoskodott róla, hogy ne piszkálhassák többé.

Julie Morgan megfigyelte, hogy akváriumában a halak rendszeresen megtámadják a Kiwi nevű halacskát, mióta rájöttek, hogy az állatnak fél szeme hiányzik.

Állítólag a többi hal állandóan Kiwi mögé lopózott és megharapták farkát, ezért Julie úgy döntött, ideje akcióba lépnie. Hála egy tehetséges és áldozatkész állatorvosnak, Kiwi most műszemet kapott! Az eljárás igen költséges volt, és Julie elismerte, hogy sokak szerint furcsa lehet ennyi energiát fektetni egy kis hal egészségébe: “Ha azt gondolják, ez az őrült halas nő mit nem tesz egyetlen halért… rendben van. Elfogadom mindenki véleményét” – magyarázza Kiwi gazdája.

Műszemet kapott a hal, hogy társai ne bánthassák többet

A műtéthez el is altatták a halat egy szájába vezetett csövön keresztül. Egyelőre külön akváriumban van, de nem sokára visszatérhet a többiekhez, akik remélhetőleg már nem fogják többet piszkálni.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top