Szabadidő

Sziget Fesztivál 2016: világsztár fellépőkkel teljes a program

Végleges a Sziget Fesztivál 2016 műsora. A hatvan országból érkező világsztárok mellett a hazai közönség kedvencei is fellépnek. Augusztus 10. és 17. között 1500 programmal várnak a szervezők. Óriási buli lesz.

Véglegessé vált a Sziget Fesztivál 2016 fellépőinek listája. A világsztárokkal teletűzdelt programot máris megnézheted a Sziget honlapján, így már most kitalálhatod, melyik koncerteken buliznál augusztusban a legszívesebben. A jelek szerint minden eddiginél színesebb fesztiválra számíthatsz. Érdemes gyorsnak lenned a bérletek vásárlását illetően is, ugyanis a hetijegyekből már csak nagyon kevés várja gazdáját. Az egész fesztivál alatt telt házra számítanak a szervezők.

A 2016-os Sziget Fesztiválon több mint 1500 programmal készülnek fellépők és szervezők egyaránt. A szórakozás garantált, az előadók a világ minden tájáról, több mint 60 országból érkeznek. Budapestre érkezik Rihanna, Muse, David Guetta, Manu Chao La Ventura, Noel Gallagher’s High Flying Birds, John Newman, Editors, Carnage, Troyboy és sokan másokat is várnak a Sziget Fesztiválra. Természetesen a hazai előadók is képviseltetik magukat, koncertezik az Anima Sound System mellett a Budapest Bár, a Hiperkarma, a Halott Pénz, a Quimby és a Wellhello is.

A koncertek mellett számos egyéb programmal is készül az idei Sziget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top