Szabadidő

Nyári táborok 2016: 4 szuperizgalmas tábor lányoknak

Legyen szó divatról, táncról, zenéről vagy alkotó elfoglaltságról, mindenre találtunk nyári tábort kifejezetten lányokra hangolva. Válogassatok kedvetekre a vidám és kreatív programok között, töltődjetek élményekkel az idei nyári szünetben.

1. Divattábor 10-15 éves lányoknak

Az igazán izgalmas nyári táborban a lányok már az első napon megtudhatják, hogyan álmodják a tervezők a divatot, és persze ők is megpróbálkozhatnak mindezzel. A divatrajzolás mellett megismerhetik az aktuális trendeket, de még a textiltervezésben is kipróbálhatják magukat. Bene Júlia tervező és rajztanár szakértői tanácsokkal látja el a lányokat, milyen formák, színek állnak a legjobban az egyéniségükhöz. A különleges divattábor kiállítással és divatbemutatóval zárul. Minden további részletet a divattábor oldalán tudhatsz meg.

A tábor díja: 24.000 Ft + anyagköltség
Turnus: 2016. június 20-24.

2. Zene- és drámatábor 6-10 éves gyerekeknek

Ebben a táborban a lányok mindennap más szerepben próbálhatják ki magukat. Ízelítőt kaphatnak, hogyan dolgozik a rendező, vagy milyen érzés a darab főszerepét eljátszani, de ha úgy szottyan kedvük, hangszerrel kísérhetik az előadást. A csodaszép jelmezek sem hiányozhatnak majd, a gyerekek maguk készítenek a táborozás ideje alatt, hiszen az utolsó, ötödik napon abban léphetnek fel a színpadra. További részleteket a drámatábor oldalán olvashatsz.

A tábor díja – napi háromszori étkezéssel: 26.000 Ft
Turnus: 2016.július 18-22.

4 szuperizgalmas nyári tábor lányoknak

3. Hip-hop nyári tánctábor 9 éves kortól

A bentlakásos táborban a lányok változatos és rendkívül hangulatos órákon vehetnek részt szakértő tánctanárok vezetésével. A gyerektáborba kezdőket és haladókat egyaránt várnak, hiszen mindenki megtalálhatja maga számára legmegfelelőbb csoportot. A vidám kikapcsolódás mellett a lányok tánctudása rendkívül sokat fejlődik az öt nap során. Minden további részletért kattints a tánctábor oldalára.

A tábor díja az elhelyezéstől függően: 37.900 Ft – 40.900 Ft
Turnusok: 2016. június 27 – július 1. és július 2 – július 6.

4. Selyemfestő tábor lányoknak 8 éves kortól

A kreatív alkotó héten a selyemfestés technikájával ismerkedhetnek meg a lányok. A táborban színes selyemképeket, díszeket, kendőket készítenek Sarnyai Rita iparművész irányítása és segítsége mellett öko-desing szemlélettel. Az elkészült selyemalkotásokat a gyerekek a tábor végén természetesen hazavihetik. Minden fontos egyéb információért kattints a selyemfestő tábor oldalára.

A tábor díja tartalmazza az anyagok árát is: 12.000 Ft
Turnus: 2016. július 4 – július 8.

4 szuperizgalmas nyári tábor lányoknak

Olvass még nyári tábor témában az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top