Szabadidő

Beindult a harc Tibi atya rajongói és Oravecz Nóra között

Elérhetetlenné vált Oravecz Nóra Facebook-oldala, miután Tibi atya követői nekirontottak. Egy könyvkiadási ügy robbantotta ki a harcot.

A fiktív iszákos pap, Tibi atya rajongói azután szállták meg a közhelyszerű idézeteiről elhíresült Oravecz Nóra FB-oldalát, hogy a Tibi atya brand mögött lévők állítása szerint Oravecz Nóra ragaszkodott ahhoz, hogy közös kiadójuk, a Libri levegye a polcokról a Minden napra egy feles című Tibi atya-könyvet – írja a HVG.hu, hozzátéve, hogy a kiadó ezt cáfolja.

Miután a Tibi atya-hívők tömegesen kezdték el jelenteni Oravecz oldalát és teleszórták “nem túl elegáns hozzászólásokkal”, az oldal eltűnt. A HVG.hu szerint nem tudni, hogy vasárnap a Facebook függesztette-e fel az oldalt, vagy Oravecznek lett elege.

via GIPHY

Tibi atya jelentőségéről itt írtunk, ha pedig kíváncsi vagy, különbözik-e Paulo Coelho Oravecz Nórától, akkor ezt az összeállítást neked csináltuk!   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top