Szabadidő

Filmszerepet kapott a világ legmagányosabb kutyája

Hat kilátástalan, végtelennek tűnő, menhelyen töltött év után a magányos kutya sorsa végre úgy látszik, jóra fordul!

Freya mindössze pár hónapos volt, amikor egy angliai kutyamenhelyre, a Freshfields Animal Rescue-hoz került. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag, a kutyus mintha láthatatlan maradt volna a leendő gazdik előtt. Míg a többi kutya szép sorban otthonra lelt, Freya csak várt és várt. 6 év alatt 18 720 kutyát kereső siklott át a kutyus felett – írja a Metro UK.

Filmszerepet kapott a világ legmagányosabb kutyája
Filmszerepet kapott a világ legmagányosabb kutyája

Freya a kilátástalan várakozás közepette ráadásul epilepsziás lett. A kutya szívszorító helyzete a menhely dolgozóit is kétségbe ejtette, ezért igyekeztek minél több helyen megosztani a kutya történetét. Így jutott el a brit sajtóhoz, azon keresztül pedig egy híres filmrendezőhöz is a “világ legmagányosabb kutyájának” sztorija.

Filmszerepet kapott a világ legmagányosabb kutyája

Michael Bay, a nagy sikerű Transformers-filmek rendezője felfigyelt a kutyusra és azt nyilatkozta: “A múlt héten láttam valamelyik újságban, és úgy döntöttem, a világ legmagányosabb kutyája szerepet kap a következő Transformersben!” De ez még nem minden: “Freya epilepsziás, és 6 éve van a menhelyen. Otthont is fogunk neki találni! Ha nem sikerül, akkor jön az én házamba. Üdv a stábban, Freya!” – tweetelre a rendező. Ezrek ignorálták, viszont most milliók fogják csodálni a kutyust a mozivásznon! Mi ez, ha nem happy end?

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top