Szabadidő

Világrekord: 1 perc alatt 79 embert ölelt meg a férfi – videó

Túlzás lenne azt állítani, hogy árad a szeretet a videón, hiszen mindenki csak egy rapid ölelést kapott, mindenesetre így sem kis teljesítmény a rekord felállítása!

 Az indiai férfi, Krishna Kumar, hihetetlen sebességgel, egy perc alatt 79 embert ölelt magához. A férfi célja az volt, hogy bekerüljön a Guinness-rekordok Könyvébe, ami sikerült is neki. 

 A feladatot jól megszervezték: a férfi előtt libasorban sorakoztak a főleg iskolás fiúk, neki csak a karját kellett kitárni előttük (ehhez egy elég vicces pozíciót választott). A szoros tempó miatt minden fiú csak egy hipergyors ölelésben részesült, így az ölelés gyógyító ereje nem igazán érvényesült. 

 

Igazság szerint, a férfi 83 gyereket ölelt át, de a Guinness-rekordokat bíráló bizottság négy ölelést érvénytelenített, mert szerintük azok nem feleltek meg a tisztességes ölelés kritériumainak. A lényeg, hogy a világrekord felállítása így is sikerült, hiszen a csúcstartó eddig egy ausztrál nő volt 77 öleléssel.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top