Szabadidő

Újra Budapestre érkezik a Cirque du Soleil

Ismét Budapestre érkezik a világhírű Cirque du Soleil társulat. A Varekai című előadásokra ugyan még várni kell közel egy évet, de május végétől elővételben már biztosíthatod helyed a különleges látványosságokkal fűszerezett bemutatókra.

Visszatér Budapestre a Cirque du Soleil társulata. A lenyűgöző háromnapos előadás-sorozatban a magyar nézők is megismerhetik Varekait, a vulkán tetején található elbűvölő erdő világát, amelyet hóbortos és elvarázsolt teremtmények laknak. Varázslatos történet, varázslatos díszletek közepette, amit mindenképpen látni kell.

A Varekai szó roma nyelven azt jelenti “bárhová”. Ez a Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet Varekaiba.

A Cirque du Soleil csodagyárát húszfős, utcai előadóművészekből álló artistacsoport alapította 1984-ben. A társulat előadásaival a csodát és az élményt több mint 160 millió nézőnek vitte már el az öt kontinens több mint 400 városába. 2017-ben pedig ismét ellátogatnak Budapestre is.

A Cirque du Soleil budapesti előadásaira

  • 2017. május 12-én, pénteken este 8 órától
  • 2017. május 13-án, szombaton délután fél 5-től és este 8 órától, míg
  • 2017. május 14-én, vasárnap délután fél 5-től

kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

A Cirque Club tagok exkluzív online elővételi lehetősége már él, egészen május 29-én 18 óráig válthatnak belépőt. Május 30-án, hétfőn 10 órától ugyanakkor bárki megválthatja az előadásokra jegyét a Livenation és a Ticketpro elérhetőségein keresztül.

Nézd csodás fotókat a Cirque du Soleil előadásairól a galériában

Megnézem
Összes kép (1)

(Cirque du Soleil)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top