nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Számítások útján csípi fel nőit ez a matektudós

Számítások útján csípi fel nőit ez a matektudós

A 35 éves férfi már majdnem elmerült a társkeresők reménytelenségében, amikor eszébe jutott, hogy matematikai tudását is bevetheti a siker érdekében.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
Matematikai számítással találta ki a férfi, hogyan bolondíthatja magába a társkeresőn a nőket

 Chris McKinlay-nek minden oka megvolt, hogy feladja a társkereső oldalak használatát. A 35 éves férfire vagy nem írt rá senki, vagy ha ő írt a nőknek, egy idő után senki nem válaszolt. De ahelyett, hogy kilépett volna az oldalról, úgy döntött, túljár a rendszer eszén.

 A férfi, aki egyébként matematikus, az OK Cupid nevű oldalon regisztrált, ahol a rendszer a társkereső alanyok mindenféle kérdésekre adott válaszai alapján, egy bonyolult algoritmus használatával párosítja azokat, akiknek magas százalékban egyeztek a válaszaik. Mivel McKinlay történetesen értett a nagy mennyiségű adatok szuperszámítógépekkel való feldolgozásához, azt gondolta, mi lenne, ha szaktudását bevetné ahhoz, hogy rájöjjön, mégis milyen válaszokat várnak a társkereső hölgytagjai?

Matematikai számítással találta ki a férfi, hogyan bolondíthatja magába a társkeresőn a nőket

Ehhez a férfi álfelhasználókat gyártott és az ő segítségükkel vadászta be a töméntelen mennyiségű adatot a nők igényeiről. Így alkotta meg a tökéletes profilt: 30 ezer nő számára lett ő a 100 százalékos találat! Ettől fogva napi tízen tuti írtak neki, és 88 randi után megtalálta azt a hölgyet, akivel komolyra is fordult a dolog – bár a lányról kiderült, ő sem volt éppen őszinte az adatlapján! Erre mondhatnánk, hogy a (matematikai) mennyországban létrejött párosítás!

Forrás: Velvet

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon